Network Menu

SWEA Professional New York

SWEA Professional New York är en plattform för våra medlemmar för utbyte av erfarenheter och idéer inom yrkeslivet. Vi ger tips och råd samt erbjuder intressanta föredrag, diskussioner och events (besök på företag m.m.).

Alla är välkomna att delta oavsett om man befinner sig mitt i yrkeslivet eller har det bakom, eller framför sig. Är du nyinflyttad till New York och söker arbete eller vill etablera ett eget företag? Bor och arbetar du redan här sedan länge, men söker nya inblickar, utbyten och nätverk? Eller har du redan yrkeslivet bakom dig, men är ändå nyfiken på hur arbetsmarknaden förändras och vad det kommer för nya möjligheter – och kanske också gärna vill dela med dig av dina erfarenheter! Alla frågeställningar och erfarenheter är värdefulla!

SWEA Professional New York har som målsättning att anordna 2-4 program per år. Dessa utlyses i vårt medlems e-mail SWEA-Nytt, via våra sociala medier samt här på hemsidan.

2017

Angelina JolinEn kväll med moderedaktör, kändisstylist och producent Angelina Jolin!
Hur är det att jobba som stylist för de riktigt stora modetidningarna Vogue, ELLE och Harper’s Bazaar? Hur nervöst är det att styla kändisar som Izabella Scorupco, Uma Thurman och Heidi Klum? Och hur går det egentligen till på en inspelning av Topmodel och X-faxtor? Vi få reda på detta och mycket mer när vi en kväll i maj träffas för att höra om Angelinas fascinerande karriärsresa.

 

 

Lyman liten
I januari fick vi lyssna till ett mycket engagerande och inspirerande föredrag av Kapten Ann-Charlotte Lyman, assisterande militärrådgivare på svenska FN representationen i New York.

 

 


2016

bagall

 

SWEA New York besökte Jennifer Jansch i hennes butik Bag-all på Manhattan för att höra om hur hon förverkligat sina två drömmar om att starta en butik och att bo på Manhattan.

 

File_001

 

SWEA New York fick möjlighet att gå en rundvandring på på Spotify´s ”coola” kontor samt att höra om dess verksamhet.

 

 

 

ANNESOFIE

 

 

SWEA New York fick en mycket intressant pratstud med Ann-Sofie Näslund, Expressens New York korrespondent sedan 2013. Hon berättade bland annat om sitt yrkesliv och hur det är att arbeta som journalist i ett annat land.

 

 

___________________________________________________________________________________

Viktigt att notera är att SWEA Professional inte är en separat grupp eller avdelning utan att dessa yrkesfokuserade program snarare är integrerade I SWEA New Yorks verksamhet.

Vill du få mer information om SWEA Professional, eller har idéer om programaktiviteter – kontakta oss gärna via e-post: sweanyprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

SWEA International Professional har en samlingssida. Den nås via följande länk: http://swea.org/swea-professional/

SWEA Professional har även en LinkedIn grupp, “SWEA Professional network“. Här kan du enkelt utbyta tankar och erfarenheter, ställa en fråga och efterlysa kontakter inom ditt yrkesområde.