Network Menu

Val till SWEA NYs styrelse för 2018

Det är åter dags för val till SWEA NYs styrelse!

Sista dagen att rösta är 23 december

Klicka här för att läsa om de olika kandidaterna.

SÅ HÄR GÖR DU DITT VAL:

Som medlem får du ett mail i vilket det anges en länk som tar dig till valblanketten.

När du klickar på länken kommer du till valsedeln. På valsedeln finner du namnen på de nominerade kandidaterna för styrelsen.

Till höger om varje namn finns en cirkel för JA och en cirkel för NEJ. Klicka på den cirkel du väljer. Om du önskar rösta nej för någon av de nominerade kandidaterna och vill nominera alternativa kandidater, skriver du in namn/namnen i rutan under de redan givna kandidaterna.

Efter att du röstat för styrelseledamöter, röstar du för de fyra förtroendeposterna, dvs ordförande, vice ordförande, sekreterare och skattmästare/ kassör. Under varje post finner du namnen på de nominerade kandidaterna samt cirkel för JA och NEJ.

Klicka på den cirkel du väljer. Om du röstar nej för någon nominerad kandidat och vill nominera en annan Swea för en post, skriver du in namnet i rutan ”If No – Alternative Name”. Om denna person ej redan är medlem i styrelsen, måste du ha föreslagit och röstat för henne när du röstar för styrelseledamöterna.

När du är färdig klickar du på den lilla knappen längst ner, där det står DONE. Notera att då du tryckt på DONE, kan du inte göra några ändringar!

Tusen tack för  din medverkan! 

SWEA NY Valberedning