Network Menu

Testa “Sound bath” med Eva Engman, 4 december

Testa Ljudmeditation –

I Ljudmeditation använder man ljud och vibrationsfrekvenser för att läka skadade vävnader och celler i kroppen. Det är baserat på tanken att all materia vibrerar vid specifika frekvenser, och sjukdom, beroende, depression och stress bidrar till att människor vibrerar på en lägre frekvens. Att spela toner som främjar helande, glädje och vitalitet tillåter DNA-strängar att självläka och flera vetenskapliga studier har visat på de potentiella läkande fördelarna av ljudfrekvenser. Ljud har använts som ett verktyg för  helande i århundranden och används idag i allt flera hälsokliniker.

Eva Engman är licensierad Sound and Music Healing Practitioner från the Sound and Music Institute i NYC, och har arrangerat en speciellt event bara för oss SWEor! Hon använder tibetanska klangskålar, stämgafflar, trummor och röst i en ljudmeditation och många deltagare upplever en djup avslappning av både kropp och själ.

Datum och tid: Tisdag 4 december, kl 19.30-20.30

Adress: NYLovesyoga, 140 W 83rd Street mellan Amsterdam & Columbus (Du tar dig lättast dit med 1 to 86th street-Broadway eller C/B till 86st-Central Park West)

Rum ‘Upstairs Oasis’

Praktisk info: Yogamattor, bolster och filtar finns, men kom i bekväm klädsel!

Pris och anmälan: 20 USD/per person och betala gör du här.

Anmäl dig till Eva via Ewa Rosander, ewa.rosander(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com, senast 27 november. Vi måste vara minst 8 personer för att kunna genomföra eventet. Anmälan är bindande och har man anmält sig men uteblir tas fulla avgiften ut.

VÄLKOMNA!