Network Menu

SWEA Professional – 7 maj Dobermans VD Lisa Lindström

En kväll om ledarskap, design och karriär med Dobermans VD Lisa Lindström!

Datum:      Onsdag 7 maj
Tid:            18:30 – 20:00
Plats:         Dobermans
kontor, 333 Park Ave S, New York

Lisa Lindström är grundare av och VD för designbyrån Doberman, med kontor i Stockholm och New York. Här är hon också senior strateg för byråns största internationella kunder. 

Som framstående innovatör och entreprenör har Lisa kastat nytt ljus på såväl begreppet ledarskap som designens betydelse i samhället. Hon har suttit som industrirådgivare för regeringen, är Styrelseordförande i UR (Utbildningsradion) och Juryordförande i Design S (Swedish Design Awards).

Som flitigt anlitad föreläsare talar hon bland annat om strategisk design och tjänsteutveckling, kundupplevelse och digitala plattformar, innovativt ledarskap och konsten att bygga en välmående arbetsplats. 

Lisa Lindström har mottagit Kungliga Patriotiska Sällskapets näringslivsmedalj, utnämnts till en av framtidens tio kvinnliga ledare i Sverige och Årets tjänsteutvecklare. Under Lisas ledning har Doberman vunnit priser både som Sveriges bästa arbetsplats och designbyrå. 

Få reda på detta och mycket mer när vi träffas den 16 maj för att höra om Lisas fascinerande karriärsresa. Bubbel och tilltugg serveras.

Eventbrite länk: https://swealisalindstrom.eventbrite.com
Kostnad: 15 dollar