Network Menu

Är du vår nästa webbansvarige?

Vi söker dig som kan eller är intresserad av att lära dig att arbeta med webbpublicering. Du är en van användare av datorer och vanliga system men behöver inte ha någon erfarenhet av tidigare webbpublicering och du behöver inte kunna koda (men möjligheten finns för den som känner att den vill).

Som ansvarig för webben kommer du att arbeta i content management systemet WordPress. Låter mer avancerat än vad det är. WordPress är väldigt användarvänligt och till för att man ska kunna ha bloggar och webbplatser utan att kunna programmera.

Vad gör man då? Den största delen av arbetet är att se till att SWEA New Yorks web är uppdaterad. Det sker främst genom att nya event läggs till och gamla tas bort. Ytterligare behöver publiceringar göras gällande bland annat årsmöte, stipendium, SWEA magazine, bildgalleriet och sponsorsidan. Sen tillkommer det såklart alltid olika typer av andra uppgifter.

SWEA international har ett nätverk för alla webbansvariga, där du alltid kan få stöd och hjälp samt där du kan komma med nya idéer.

Vi söker alltså inte en hacker utan en nyfiken person som är bekväm att använda sin dator som ett verktyg!

Om du är intresserad skicka ett mejl till SWEA NY:s ordförande (Pia Bilting Bearfield), newyork(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

Uppdraget blir ledigt 1 januari 2021. Men hör gärna av dig så tidigt som möjlig vid intresse.