Network Menu

SWEA NY & The Met – 16 okt

Följ med till The Metropolitan Museum of Art Roof Garden och se utställningen “Lattice Detour” av den Mexikanska konstnären Héctor Zamora.

Vi träffas fredagen den 16 oktober kl. 17.00 vid huvudingången på 5th Avenue & 82:a gatan. Vi har 9 förbokade tidsbeställda biljetter och vi betalar för inträdet var och en inne vid kassan. Den rekommenderade avgiften för inträdesbiljetten är $25 för vuxen, $17 för seniorer (65+) och för museets medlemmar är det gratis inträde. För New York residents som kan visa ett NY state ID gäller regeln ”pay-as-you-wish”, du kan betala vad du vill.

Väl uppe på takterassen får vi njuta av konstutställningen och en fantastisk utsikt över Central Park och Manhattan.

Konstnären Héctor Zamora har skapat den platsspecifika installationen, kallad “Lattice Detour” som förvandlat takterrassen och utsikten över den omgivande Manhattans silhuett genom att använda en av vår tids definierande symboler: ”muren.”

Hör av dig till sweanyprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com för att reservera en biljett eller för frågor.

Vi ses!

Mer information om konstruktionen:
Den böjda väggkonstruktionen är konstruerad av tegelstenar och sträcker sig cirka 30 meter lång och 3,3 meter hög. Tegelstenarna är gjorda av mexikansk terrakotta som ger en naturlig kontrast till de moderna skyskraporna. De perforerade bitarna av Lattice Detour låter luft flöda genom rymden och skapar också skugga och filtrerar solljus.