Network Menu

SWEA NYs Sommarhälsning!

Nu tar SWEA New York:s organiserade aktiviteter sommarledigt! 

Vilken härlig avrundning av först halvan av aktivitetsåret 2021, när 17 härliga Sweor firade midsommar! Som brukligt är bjöds vi på klassiskt midsommarväder, vilket resulterade i att vi fick flytta firandet inomhus. Det gick alldeles utmärkt! “Finns det hjärterum finns det stjärterum” heter det ju. Jag vill tacka alla er som kunde deltaga för ert engagemang, skönsång och glada humör! Jag vill även ge ett särskilt tack till Fanny Farkas, Maria Melin, Catharina De Geer, Marie-Louise Brännvall och Lena Jensen Fleischmann som tillsammans fixade maten samt Gisela och Ulrica från sweDISHnyc för deras donation av underbar laxmousse! 

Trots att de organiserade SWEA-eventen nu tar sommarledigt, har du som SWEA-medlem tillgång till massor av digitala aktiviteter under juli och augusti!
På SWEA Internationals hemsida hittar du 70 inspelade webbinarier och 24 SWEA-poddar! (länk)
Om du är sugen på att aktivera ditt skrivande i sommar, häng med på SWEA Skrivers “Sommarakademi”! Den startade den 17 juni och håller på i 10 veckor!
En annan kreativ utmaning är SWEA Art’s “Hattparad”, där du kan skapa hattar genom att teckna, måla, fotografera, göra collage, arbeta i textil, papper, trä lera eller vilket material du vill! Sista inlämningsdatum är den 7 augusti, på “Hattens dag”.
2021 fyller Svenska institutet i Paris 50 år. De har valt en övergripande inriktning på firandet på temat “vänskap”. SWEA har startat ett globalt donationsprojekt för att stötta detta initiativ. Läs mer om detta (här).
Om du är kvar i stan i sommar kan du utöver det digitala utbudet som erbjuds även nyttja vår egen FB-grupp för att “annonsera” egna spontana småaktiviteter där du önskar sällskap. Det kan t ex vara att ses och promenera i parken, fika, gå på museum eller kanske ta en tur till IKEA!
Sist men inte minst, glöm inte att läsa det senaste numret av vår medlemstidning SWEA Magazine!  här  
 
Avslutningsvis vill jag och och övriga medlemmar i SWEA New Yorks styrelse önska er alla en härlig och avkopplande sommar!
 
När vi ses i september kan vi se fram emot att kunna ses på riktigt på många olika sätt! 
 
Varma sommarhälsningar!
 
Pia Bilting Bearfield 
ordförande SWEA New York