Donationsprojekt Ukraina är i MÅL!

En hälsning från vår internationella ordförande:

Donationsprojekt Ukraina är i MÅL!
Ett stort och hjärtligt TACK till alla er Sweor i våra 70 avdelningar och SWEA Global, som hittills har samlat in ca USD 72,000. Mer än dubbelt så mycket som målsättningen! Dessutom kommer SWEA International att bidra med USD 25,000.
Totalt donerar SWEA International ca USD 97,000 till den ideella föreningen Beredskapslyftet och deras supportcenter Ukrainian Professional Support Center.

Detta är den största donationen i SWEAs historia!

En dag som denna, när vi har gått i mål, tycker jag att vi ”flyttfåglar” ska klappa oss själva på axeln och lyckönska varandra till denna fantastiska bedrift. Att genom målmedvetet arbete och stor uppfinningsrikedom har vi Sweor lyckats samla in alla dessa pengar. En donation som kommer att hjälpa ukrainska kvinnorna som är på flykt från kriget i Ukraina att lära sig svenska språket och kulturen, för en snabb integration på den svenska arbetsmarknaden. De magiska 500 orden!
~ Catarina Hansson och arbetsgruppen för Donationsprojekt Ukraina.

Lyssna på Lucy Zaitzova (SWEA Podden avsnitt: SWEA för Ukraina) som flydde från Ukraina med sin lilla son och sin mamma dagen efter att stridvagnarna körde in över gränsen. Lucy arbetar nu på Beredskapslyftet i Stockholm där hon hjälper Ukrainska kvinnor att finna arbete. SWEA Podden avsnitt: SWEA för Ukraina hittar du längre nedan!

En ny tillvaro ska byggas, SWEA hjälper till!

 

Läs mer om DONATIONSPROJEKT UKRAINA här