Network Menu

Välkommen till webbinarium med aktuella författaren Christina Larsson

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum: 2021-05-25
12:00 – 13:30


Christina Larsson har hittills givit ut 14 böcker. Det har blivit sju deckare i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman, fyra böcker i spänningsserien SEKTION M och tre feelgoodromaner. Böckerna har sålt i över 600 000 ex och har legat på topplistor och nominerats till ljudbokspris. Senast blev boken ”Ta ingen skit, Ann-Britt” finalist i Storytel Awards tillsammans med Delia Owens ”Där kräftorna sjunger” och Karin Smirnoffs ”Sen for jag hem”. Christina skriver numera på heltid men är utbildad statsvetare samt i att skriva manus för tv och film. Hon håller årligen skrivarkurs tillsammans med författaren Birgitta Bergin i Spanien.

Datum: 25 maj kl. 12.00 NY-tid/18.00 svensk tid

Plats: Zoom

Länk hittar du i utskick och i Facebookgruppen SWEA NY Members. 

Tillhör du en annan SWEA-avdelning än New York anmäler du dig till sweanyprogram@gmail.commed namn och avdelning, så skickar vi en länk. Vänligen sprid inte länken då detta är en förmån för SWEA-medlemmar.

Ni kan läsa mer om Christina och hennes böcker på www.christinalarsson.nu samt på Christina Larsson (romanusochselling.se)  om hennes nya serie ”Agenturen” som släpps i höst. Ni kan också följa henne på instagram: @författarechristinalarsson.

Foto: Emelie Asplund