Network Menu

Just nu!

Under “Just nu!” listar vi våra mest aktuella tips.

SWEA NY tipsar: heta träningsklasser i New York!

Efter en kravlös sommar och med September i horisonten längtar många efter rutiner, och en av alla ingredienser som ska in är träningen. Känns löpbandet inte speciellt lockande, prova något nytt! I New York är det enkelt att hitta nya klasser – här tipsar SWEA NY om 6 annorlunda klasser att prova runt om i stan! Läs om olika träningsklasser här.

 

Beach 2018!……juni 2018

New York är kanske inte i första hand förknippat med stränder – men regionen är förunnad med fantastiskt varma somrar och en hel uppsjö av fina badplatser. Så varför inte ta en paus från storstadsjungeln och upptäck havet och naturen runt om New York City och i New Jersey? SWEA New York guidar dig till några av guldkornen inför Beach 2018!

Få de bästa strandtipsen här…

 

 

Brunch i SoHo! …….april 2018

På lördagar och söndagar vankas det brunch för alla New Yorkare. Swea NY ger er bästa brunch-ställena i SoHo. Många restauranger tar ej bokningar för mindre sällskap (under åtta personer), de flesta är first come, first serve.

Läs hela listan här..

 

 

 

God Påsk i New York! …… mars 2018

Snart är det påsk och ingen ska väl behöva gå miste om det perfekta påskägget. Som tur är för oss New York-svenskar så har vi nu gott om alternativ för att skaffa svenskt godis. Här presenterar vi vår guide för svenskt godis i New York. Dessutom har vi fått en pratstund med Selim på nyöppnade BonBon som säljer svenskt godis på Lower East Side.

Läs mer….