Network Menu

Lediga uppdrag i SWEA New York

Ett uppdrag i SWEA New York är givande, lärorikt och utvecklande.

Vi som jobbar för SWEA gör det helt ideellt och arbetet är oavlönat. Din lön är istället erfarenheten du får av att arbeta i en stor internationell organisation samt kontaktnätet det medför.

 

SWEA NY söker medlemsansvarig

2018-08-21…..

Som medlemsansvarig är du huvudsakligen ansvarig för registrering av nya och förnyande medlemmar i vårt medlemsregister KomMed. Du har ett nära arbete med ekonomiansvarig och utskicksansvarig. Ansökningar kommer in via vår hemsida och det är viktigt att kunna återkoppla till så snart som möjligt till intresserade medlemmar. Kräver ingen förkunskap bara lite datavana. För intresse eller mer information, maila till newyork(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org.

 

SWEA NY Magazine söker medarbetare

2018-03-13…..

Redaktionen för SWEA NY Magazine söker medarbetare. Vi är i nuläger två personer som arbetar med tidningen och skulle vilja vara fler så att vi kan bolla idéer och dela på uppgifter. Det är framförallt att komma på och skriva artiklar, intervjuer och liknande som behövs. Du behöver inte binda upp dig för mer än en artikel, men vi ser gärna att vi blir fler i själva redaktionen som ses och planerar ett par gånger i halvåret. newyork(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

 

Kanske vill du arbeta med SWEA International, mer information finns här: lediga uppdra SWEA International