Network Menu

Medlemsförmåner

Det finns många förmåner med att vara medlem i SWEA New York!

Den främsta anledningen till att gå med är att få tillgång till det fantastiska nätverk som SWEA New York är. Vi har medlemmar i olika åldrar med olika bakgrund och olika intressen. SWEA New York anordnar luncher, after works, bokklubbor, SWEA professionals med mera. Under fliken Aktiviteter på hemsidan summerar vi det mesta. Vill du veta hur man firar svensk jul i New York, komma i kontakt med andra svenska barnfamiljer eller få reda på hur man bäst säljer sig på en jobb-intervju? Det finns något för alla smaker och vi förenas alla av hur det är att leva som svenska i den stora staden. Välkommen!

SWEA-Nytt

Elektroniskt nyhetsbrev som publiceras ca tio gånger per år och skickas till samtliga medlemmar via e-mail.

Facebook grupp (för medlemmar): https://www.facebook.com/groups/sweanymembers

Här är platsen där du som medlem i SWEA New York lätt ska komma i kontakt med andra medlemmar! Kanske vill du ha sällskap på bio en kväll? Hjälp att hitta ny bostad, barnvakt, tandläkare eller tips på frisör? Eller bara dela med dig om någon trevlig New York upplevelse du varit med om eller någon mysig restaurang? Facebook gruppen för medlemmar är tänkt att fungera som vår gemensamma anslagstavla där vi som medlemmar skapar innehållet.

SWEA NY Teatergrupp

SWEA New York är medlemmar i TDF vilket ger oss fantastiska biljetter till teater, musikaler, ballet m.m. Vi betalar i regel inte mer än ca 50 dollar, ett reducerat pris för oss Sweor. Läs mer här:

_________________________________________________________________________________

SWEA International FORUM
SWEAs internationella tidskrift utkommer två gånger per år, som regel i maj och december, och distribueras till alla medlemmar i världen via post.

Rumsförmedling
Rumsförmedlingen är en enskild verksamhet inom SWEA och syftet med den är att ge besökande tillfälle att övernatta till en billig penning och en möjlighet att knyta nya kontakter med Sweor. Värdinnan får själv bestämma beloppet som varierar mellan ca. $20 – $60 per natt per person. Om du är intresserad av att använda rumsförmedlingen i New York, vänd dig till Fanny Farkas, e-mail ffarkas(Replace this parenthesis with the @ sign)nyc.rr.com.

Tillgång till SWEAs globala medlemsregister – “KomMed –  medlemsregister”
Logga in här

Fler medlemsförmåner: Läs mer här!