Network Menu

Stipendiat 2018

Stipendium 2018 tilldelades podcasten “Amerikabrevet” av Fanny Reuterswärd. I sin podcast lyfter Fanny fram framgångsrika svenska kvinnor som bor och jobbar i New York. Här kan du läsa och lyssna på tidigare podcasts.

 

 

 

Från amerikabrevet:s hemsida:

“AMERIKABREVET är en podcast om att bo i New York, staden som lockar tusentals svenskar varje år och där många väljer att stanna. I varje avsnitt möter jag en driven tjej som gjort staden till sin. New York-spaningar blandas med karriärtips och vår kärlek (och hatkärlek) till staden. Lever vi the American dream? Och hur är det egentligen när drömmen blir till vardag?

Jag som gör podden heter Fanny Reuterswärd och har bott i New York i 4 år. Jag är från Stockholm och flyttade hit med min man på grund av våra jobb. Sedan dess har vi utökat familjen med vår dotter Juno, som föddes här 2015. Vi bor i Brooklyn och stormtrivs. Detta är mitt personliga projekt för att lyfta alla härliga personer och unika berättelser om staden som är helt underbar och väldigt utmanande på samma gång.”