Network Menu

Heta träningsklasser i New York!

Efter en kravlös sommar och med September i horisonten längtar många efter rutiner, och en av alla ingredienser som ska in är träningen. Känns löpbandet inte speciellt lockande, prova något nytt! I New York är det enkelt att hitta nya klasser – här tipsar SWEA NY om 6 annorlunda klasser att prova runt om i stan!

 

 

The Class by Taryn Toomey
Denna yoga-kondition-styrketränings-klass är uppbyggd av enkla, repetitiva övningar såsom knäböj, burpees, och armhävningar. Med guidade instruktioner och noggrant kurerad musik, uppmanar den här klassen deltagare att bevittna sitt motstånd mot obehag. Var beredd att skrika högt 🙂 Trogna stammisar inkluderar Christy Turlington och Jennifer Aniston.

Location: Flatiron at Bandier & Tribeca

 

SLT
SLT står för strengthen, lengthen, tone: SLT har ett rykte för att vara en av de tuffaste träningsklasserna i stan. Deras signaturklasser äger rum på en Megaformer, en maskin som ger motstånd, som kroppen får jobba emot. Tyngden på motståndet reglerar man själv, eller ens instruktör, med hjälp av särskilda fjädrar. Ett pass består av ett antal övningar för core, rygg, mage, ben och armar – och det mesta som finns däremellan!

Location: 8 locations på Manhattan, i Brooklyn & LIC

 

Surfning på SurfSET

Surfning är en sport där du använder din kroppsvikt, uthållighet, explosivitet samt flexibilitet, balans och rörlighet. Surfset enbjuder SURF (surfbräde-baserade) och SHORE (matt-baserade) klasser. Klasserna fokuserar på konditions- och styrkeintervaller med träningsstationer som innehåller olika strandverktyg – från deras signaturbrädor till sandvikter till volleybollar.

Location: 64 E 4th St, New York, NY 10003

 

Y7

Var du på SWEA NY Y7 event tidigare i våras? Då vet du att detta inte är ditt traditionella yogapass: levande ljus, hip-hop musik och infraröd värme som gör salen till 90° varm (fahrenheit). Gillar du Jay-Z, Beyonce, Kanye West, men har aldrig varit ett fan av yoga – då är detta en klass värd att prova!

Location: 9 olika locations på Manhattan och i Brooklyn

 

305 Fitness

Kanske världens roligaste klass! 305 Fitness är en helkroppsträning döpt efter Miami’s postkod. I en nattklubbsinpirerad studio får du en energi-boostande, koreograferad dansklass till musik spelat av en live-DJ. Inga tidigare danskunskaper nödvändiga 😉

Location: Midtown & The Village

 

Undervattenspinning på AquaStudio

Att trampa på en cykel nedsänkt i en pool (4 ft djup) är bättre för lederna, och med mer friktion tvingas dina muskler att arbeta hårdare. Studion känns som ett boutique spa, och endast kvinnor är välkomna!

Location: AquaStudio, 78 Franklin St, New York, NY +1 212 966 6784