Välkommen på Happy Hour med Latinsk Jazz & Salsa!

Välkommen på Happy Hour med Latinsk Jazz & Salsa!

När

21 februari 2023    
18:00 - 21:00

Välkommen på Happy Hour med Latinsk Jazz & Salsa och författarkväll!Tisdagen den 21 februari blir det Happy Hour på Hard Rock Hotel där vi får äran att lyssna på 2020 SWEA stipendiat Oskar Stenmark uppträda. Oskar tillsammans med fyra andra musiker kommer att framträda latinsk jazz och salsa. Angela Rizzo är författare och överläkare och bor både i New York och Stockholm. Hennes debutroman kom ut våren 2022. Angela kommer med oss till konserten med Oskar och berättar om sin författarresa! Hon kommer även ta med böcker till försäljning!

”Gillade du filmen mitt feta grekiska bröllop? Då är Hjärtat talar grekiska boken för dig. Här möter du den unga, svenska läkaren Maria när hon återvänder till sin mammas barndomsö. Hon dras motvilligt in i den stora kärleksfulla släkten som varit oförklarligt frånvarande under hennes uppväxt. Återföreningen väcker starka känslor till liv och kulturkrockarna många. Maria går från att ha varit helt ensam till att plötsligt vara en del i en stor, kärleksfull familj som styrs av den godhjärtade men excentriska mormodern. Maria blir snart varse att med gemenskap och tillhörighet följer inte bara trygghet och mening, utan även ansvar och krav. När hon möter kärleken tillåter hon sig för första gången att bortse från förnuftet och kastar sig in i en passionerad relation som låter henne utforska sin egen lust och kvinnlighet, men saker blir komplicerade när en tragedi inträffar och snart befinner hon sig mitt i ett äkta grekiskt drama. Precis som Maria är jag läkare, verksam i Stockholm men under perioder boende i NYC då min partner arbetar här. Hjärtat talar grekiska är min debutroman som jag skrev på Manhattan strax innan pandemins utbrott. Det är den första fristående delen i en serie om fyra, som alla utspelar sig på den idylliska ön i södra Grekland som har en alldeles speciell plats i mitt hjärta.”

Tid: Tisdag, 21 februari klockan 18.Plats: Sessions Lounge, Hard Rock Hotel159 West 48th Street, New York, NY12 platser är bokade, först till kvarn. Vänligen anmäl till sweanyprogram@gmail.com senast 15/2.

Klicka här för att anmäla dig!